Zoeken in deze blog

woensdag 14 september 2011

Markt om tweede handse spullen te verkopen



online markt

In Nederland hebben wel een online markt. Die heel beroemd is en er veel bezoekers op komen. Het is een succesvolle site heb er ooit mijn Playstation  verkocht.Het werkt uitstekend ik raad het je aan om een keer zelf een product er op te plaatsen.


Adverteren 

 waar  kan je je producten zetten? op marktplaats online op internet. en dan vervolgens verkopen. Je kan die pagina zelf gaan adverteren zodat de er meer bezoekers op komen, maar je moet het wel bij een goede doelgroep plaatsen dus BV: je verkoopt een kast. Dan zou ik een site zoeken die bv met een kast te maken heeft. Dat is het best mogelijk manier  te adverteren, natuurlijk kunt u ook gaan voor de dure oplossing. gebruik maken van sociale media adverteren zoals twitter ,facebook ,linkedin,en je hebt er genoeg . Google typ maar naar sociale media en je kunt er verschillende soorten zien.



Afspraken/Handelen 

Ik raad je wel aan als je een product te koop zal zetten, dat je dan wel een goede E-mail op marktplaats legt .Of een telefoonnummer waardoor een klant makkelijk contact met jou kan opnemen. Je moet daarvoor wel natuurlijk zeggen waar je woont het adres van je huis zodat een klant natuurlijk weet waar hij/zij moeten zijn voor het product.Als je het niet fijn vindt om een afspraak voor je deur te maken kan je ook een afspraak ergens anders maken .



Product

Je moet ook eigenschappen van het product zelf noteren. Zoals bij een fiets staat er vaak de jaar hoelang ze de fiets hebben ,en of remmen het doen en de merk van het fiets of lichten het wel doen enz. . Je moet zoveel mogelijk informatie over de fiets geven zodat je de  klant kunt inlichten over de fiets. En niet langskomt en een  een schroei bak voor zich ziet. Daarom is het ook vaak handig om foto toe te voegen van het product zelf.



Tip


-Fiets: Een tip vraag altijd om de papieren van een fiets, vooral als je een zoon hebt, want je kan aangehouden worden door de politie .En zullen uiteindelijk de papieren gevraagd worden van de fiets. Dat gebeurd alleen wanneer de politie vermoedt dat de fiets gestolen is. ik wil dus concluderen fietsen zonder papieren zijn dus vaak gestolen.Dus ik raadt je aan beter een fiets te kopen met papieren.
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten