Zoeken in deze blog

dinsdag 25 december 2012

Indiër zonder eten en drinken blijft mysterie

media_l_3674938.jpg?20100429103926Als ik een dag niet heb gegeten en gedronken kan je mij toch redelijk van de grond rapen. Maagkrampen, hoofdpijn, droge mond, halve hallucinaties. Een week niet eten is dus niks voor mij. Een man in India heeft er zijn levenstijl van gemaakt. Al 75 jaar leeft deze man zonder te eten en te drinken.
Een waar mysterie . De Indiase doktoren Observeerden hem twee weken in een ziekenhuis in Ahmedebad en concludeerden dat hij inderdaad niets eet en drinkt. 

Prahlad Jani (82) zou volgens de onderzoekers 'onnatuurlijke eigenschappen' hebben. Hij kreeg gedurende de twee weken enkel water om zich mee te wassen en om zijn mond mee te spoelen.

De hoeveelheid werd vooraf en nadat hij het weer had uitgespuugd gemeten. Volgens de dokters produceert hij wel urine, maar dit wordt weer opgenomen door de blaaswand. Zijn bloeddruk en hartconditie zijn normaal.


Zelf beweert Jani, die als monnik afgezonderd in de bossen leeft, dat hij op 7-jarige leeftijd een ontmoeting had met een godin. Sindsdien zou hij geen behoefte hebben aan eten of drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten