Zoeken in deze blog

zaterdag 13 augustus 2011

Bloggen en geldverdienen

Ja je kan een hoop geld verdienen door je aan te melden bij adsense. En volgens een account aanmaken bij een blogspot site.





Een blog starten is erg gemakkelijk, iedereen kan het. Geld verdienen met uw blog is net zo eenvoudig. Lees al onze tips en begin met het opbouwen van een internet inkomen. U kunt direct beginnen. Gewoon even naar blogspot of wordpress surfen, een account aanmaken en bloggen maar. U kunt kiezen waarover u blogt. Over uw leven, over uw hobby, omtrent een onderwerp … Omtrent alles dus. De meeste personen starten een blog om gevoelens te uiten, te schrijven omtrent hun persoonlijke leven. Anderen doen het dan maar weer voor één reden: geld verdienen! (In het algemeen kan men stellen dat een blog omtrent een persoonlijk leven niet veel geld kan verdienen).

Een blog starten is erg gemakkelijk, iedereen kan het. Geld verdienen met uw blog is net zo eenvoudig. Lees al onze tips en begin met het opbouwen van een internet inkomen. U kunt direct beginnen. Gewoon even naar blogspot of wordpress surfen, een account aanmaken en bloggen maar. U kunt kiezen waarover u blogt. Over uw leven, over uw hobby, omtrent een onderwerp … Omtrent alles dus. De meeste personen starten een blog om gevoelens te uiten, te schrijven omtrent hun persoonlijke leven. Anderen doen het dan maar weer voor één reden: geld verdienen! (In het algemeen kan men stellen dat een blog omtrent een persoonlijk leven niet veel geld kan verdienen).

7 stappen om geld te verdienen door het bloggen

1) Niche – onderwerp kiezen
Voordat we een blog starten moeten we toch weten omtrent wat men gaat bloggen? Uw persoonlijke leven interesseert bijna niemand (tenzij u één of andere ster bent) en dus zullen er niet veel bezoekers zijn. Het onderwerp moet u interesseren en u moet er dus uren kunnen over schrijven. Ook moet er een publiek, een markt voor zijn. Het is ook handig om te kijken naar de concurrentie. Omtrent ‘afvallen’ bestaan er al miljoenen pagina’s. Zo wordt het moeilijk om geld te verdienen.

2) Populariteit van de kernwoorden
Zoals eerder gezegd: men moet een populair zoekwoord vinden. Google heeft daar een interessant tooltje voor: keyword tool. Zo ziet u hoe populair uw kernwoord is. Populair genoeg? Dan gaan we naar stap 3.

3) Competitie in de niche
Typ uw zoekwoord in google. Verschijnen er miljoenen resultaten? Dan is het best moeilijk om op pagina 1 van Google te verschijnen. Ook is de kans klein op vele bezoekers per dag. Laat ons zeggen dat 500.000 resultaten echt wel het maximum is. Een goed onderwerp – kernwoord gevonden? Laat ons dan naar stap 4 gaan.

4) Domeinnaam
Een redelijk belangrijk gegeven is de domeinnaam. In eerste instantie moet uw proberen om kernwoorden in deze domeinnaam te krijgen. Zal uw blog handelen over lenen? Dan is www.lenenwijzer.nl een hele goede. Natuurlijk zijn de beste domeinnamen reeds bezet. Zorg voor kernwoorden in de domeinnaam en probeer deze zo kort mogelijk te houden. Na wat zoeken is een goede domeinnaam vaak snel gevonden: lenen-blog.be / leningenblog / overlenen / leneninfoweb …

5) Search Engine Optimization (SEO) -zoekmachine optimalisatie
Bezoekers moeten de blog vinden in de resultaten van de zoekmachines. Om dit te realiseren moeten we aan SEO doen. Men moet de site aanpassen om hoog in google te komen. Bijgevolg zullen meer geïnteresseerde bezoekers onze site ontdekken. Goede titels, tussentitels en uniek geschreven content gebruiken is al een begin.

6) Unieke content
Nadat de blog is aangemaakt is het tijd om deze op te vullen met artikels en informatieve teksten. Nooit of te nimmer mogen artikels van het net worden gehaald. Google zal dit opmerken en de site in kwestie bestraffen. Unieke content is de doorslaggevende factor om voor bezoekers te zorgen. Enerzijds zullen deze blij zijn dat ze nieuwe dingen hebben gelezen en anderzijds zal dankzij deze unieke content de site hoog ranken in Google en andere zoekmachines, wat zorgt voor meer bezoekers.

7) geld verdienen natuurlijk
U hebt een blog aangemaakt en unieke artikelen toegevoegd? Dan is het tijd om geld te verdienen aan deze bezoekers. De basisregel luist: hoe meer unieke content, hoe meer bezoekers uit zoekmachines. Hoe meer bezoekers uit zoekmachines, hoe meer er te verdienen valt. Er zijn vele manieren om te verdienen aan een blog. Google Adsense, affiliate, banners en gastbloggers laten schrijven zijn voorbeelden.

september 13th, 2009 | Posted in Geld verdienen | Reacties uitgeschakeld
Geld en Google Adsense

U kunt er niet meer naast kijken: de Google Advertenties. Ze staan zowat op alle sites. Vele personen verdienen aardig wat door het tentoonstellen van die advertenties op hun site. Google dient dan als een soort van tussenpersoon tussen consument en bedrijf. Personen geven Google een bepaalde som geld (Google Adwords) om bezoekers op hun site te krijgen. Die som geld gebruikt Google dan gedeeltelijk om bezoekers te lokken door middel van advertenties te plaatsen op andere sites (Google Adsense). Een groot deel van het geld wordt dus uitgekeerd aan de personen die de ads tentoonstellen op hun site.

Inhoud

Google zal automatisch zorgen dat de advertenties die op de site verschijnen passen bij het onderwerp van de site. Op deze manier zijn de advertenties dus ook een meerwaarde voor de site en bijgevolg zullen meer bezoekers overwegen om eens te klikken. Dit resulteert dus weer in hogere opbrengsten.

Hoe kan ik nu geld verdienen met adsense?

1. Voordat we ons inlaten in het online gebeuren moeten we weten waarover men gaat bloggen. Een goed onderwerp is iets waarover u veel weet. U bent gepassioneerd door het onderwerp en vervolgens kunt u uren aan een stuk bloggen omtrent dit gegeven.

2. We beginnen met een eigen site of blog. Via wordpress of blogger kan men een gratis account aanmaken. Vervolgens maakt men een eigen site en krijgt men ook een eigen teller. Natuurlijk kan men ook een goede domeinnaam en wat webhosting kopen, dat staat mooier en de domeinnaam is gemakkelijker te onthouden voor bezoekers. Voor beginners is wordpress of blogger ideaal. Gebruiksvriendelijk en gratis. Leuk om wat te experimenteren.

3. Nu moet men zaken toevoegen op die site. Artikels dienen geschreven te worden. Hier kruipt tijd in. Men kan niet zomaar content plukken van het net. Google zal dit aanzien als dubbele content en dit heeft dan weer nadelige gevolgen voor de ranking. Ook is het illegaal om auteursrechtelijk materieel te stelen.

4. Een account aanmaken op de site van google. Daar dient u dan advertenties aan te maken. U kunt de kleur, de afmetingen, de soort advertenties volledig zelf kiezen. Nadat u dit hebt gedaan, krijgt u persoonlijke code.

5. Nu moet er nog één ding komen: bezoekers. Bezoekers die op de advertenties klikken zodat u geld verdiend.

Content toevoegen

Nu begint de reis! Probeer iedere dag wat unieke content toe te voegen aan de blog. Zorg dat mensen willen terugkomen. De unieke content dient informatief te zijn. Tijdloos, informatief, uniek en foutloos zijn kenmerken van de artikelen.

september 13th, 2009 | Posted in Google Adsense | Reacties uitgeschakeld
De waarheid omtrent geld verdienen online

Vele personen zoeken naar waarheidsgetrouwe informatie in verband met online geld verdienen. Op internet komen ze mooie verhalen tegen van personen die een aardig centje verdienen. Ze kopen e-books en documenten vol met gedetailleerde uitleg. De minder mooie kanten van het verhaal worden natuurlijk nooit beschreven:

Traffic, waarschijnlijk hebt u dit al vaal gehoord. Traffic zal zorgen voor een onderscheid tussen losers en winners. Hoe meer traffic op uw blog, hoe meer inkomsten. Een blog vol met nuttige informatie, maar zonder bezoekers is niets waard. Het is mogelijk om bezoekers te kopen, maar er zijn ook manieren om gratis meer traffic te lokken naar de blog.

Content, dit zal zorgen voor bezoekers. Unieke content waar de bezoeker iets mee is, zorgt dat de bezoeker zal blijven op de site. Is de informatie van slechte kwaliteit? Dan zal hij gewoon wegklikken en een andere site zoeken. Unieke content schrijven is best een saai en tijdrovend proces. Gelukkig hebben sommige personen de schriftelijke gave. Unieke content inkopen is dan ook een optie.

Tijd, de sites waar u volgende zin kreeg te lezen: ‘200 euro per uur verdienen? Geen inbreng’ zijn waarschijnlijk niet meer op één hand te tellen. Het is maar weinigen gegeven om in een relatief korte periode al zulke bedragen te gaan verdienen met internet. Voordat u een site of blog start, moet u experimenteren en onderzoeken. Wat zijn goede kernwoorden? Hoe zorg ik voor bezoekers? …

Deze 3 factoren worden maar al te vaak vergeten. Geld verdienen online kan inderdaad. Wat velen niet weten is dat daar (vooral in het begin) hard werk komt bij kijken. De unieke content komt er niet op een paar dagen. Op dag 1 zullen er niet duizenden bezoekers op de site verschijnen. Geld verdienen online is in 99% van de gevallen het resultaat van hard werk.

september 13th, 2009 | Posted in Geld verdienen | Reacties uitgeschakeld
fouten bij het bloggen: Time Killer

Weet u wat we bedoelen met Time Killers bij het bloggen? Het is hetgeen wat zorgt voor afleiding en wat dus ook kostbare tijd kost. Time killers zijn er altijd al geweest. De één kan zich minder goed concentreren op de prioritaire taak en zal bijgevolg meer last hebben van de Time Killers. Op het ‘te doen lijstje’ staat: 5 unieke artikelen toevoegen aan verschillende blogs. Je begint dus met typen, maar al gauw komen de Time Killers de kop opsteken. MSN, fora bekijken, rondsurfen, blijven plakken op humorsites, muziek beluisteren, … Dit alles heeft niets met bloggen te maken. Uiteindelijk zal deze afleiding zorgen voor een onafgewerkte ‘te doen lijst’. Vooral tijdens het bloggen is dit een vervelend gegeven. Bloggen is in vele gevallen thuiswerk en er is dus geen sprake van sociale controle. De kans dat u toehapt is dus groot.

Voorbeelden van echte Blogging Time Killers

Meerdere blogs raadplegen
Blogs in verband met interessante artikelen worden dagelijks geraadpleegd. Lezen, kennis verzamelen en uiteindelijk die kennis opnemen zijn het doel. Er kruipt veel tijd in lezen. Doelloos rondsurfen op het internet, tientallen blogs raadplegen en uiteindelijk niets zelf typen …

Mindere interessante sites raadplegen
Interessant in de zin van niet aan het bloggen gerelateerd. Uren filmpjes bekijken op YouTube is hier een goed voorbeeld van. Ook humorsites en games zijn hier een voorbeeld van.

Van deze Time Killers bestaan er tientallen. Stuk voor stuk hebben ze maar één doel voor ogen: de prioritaire taak aanvallen. U doet er dus vast en zeker goed aan om een realistische planning op te stellen en na te leven. Te werken volgens een vast schema. Uitvluchten komen al gauw opduiken: ‘ah, vandaag wat filmpjes op youtube kijken. Morgen zal ik wel bloggen.’.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten