Zoeken in deze blog

zaterdag 13 augustus 2011

Tips voor spaarprogramma´s en Gpt sites

Ik wil jullie een paar goede tips meegeven voor gpt sites .Tip 1
Voor het aanmelden en het onvangen van emails heb je een mailadres nodig. Het beste is om een apart mailadres te nemen naast je prive mailadres. Hiervoor kun je misschien een mailadres aanmaken bij je internetprovider.

Tegenwoordig kun je ook een gratis e-mailaccount aanmaken bij onder anderen:
Windows Live Hotmail en Gmail.
Tip 2
Meld je je bij veel spaarprogramma´s aan en krijg je te veel emails in je mailbox? Bij de meeste spaarprogramma´s kun je tijdens het aanmelden aangeven waar je je emails wilt ontvangen: op je eigen mailadres, in de inbox op de site zelf of beide. Kies in dit geval dan voor de inbox op de site van het spaarprogramma zelf. Dan kun je om de paar dagen gewoon inloggen op de site en de emails daar bekijken.
Tip 3
Tijdens het aanmelden bij een spaarprogramma, moet je vaak je interesses aangeven. Om zo veel mogelijk emails te krijgen en dus meer geld te verdienen, kun je beter zo veel mogelijk interesses aanvinken. Let er wel op dat je soms maar een maximum aantal interesses mag aanvinken. Vink je meer aan, dan kan het zijn dat je account wordt verwijderd!

Tip 4
Probeer een paar keer in de week je email te checken. Dit voorkomt dat je mailbox vol gaat zitten. Daarnaast zijn van sommige spaarprogramma's de betaalde emails maar een paar dagen geldig. Klik je te laat, dan wordt je ook niet betaald.
Tip 5
Om nog meer geld te verdienen kun je mensen (referrals) met je eigen link (referral/promotie link) lid laten worden van het spaarprogramma. Vaak krijg jij dan een bonus en een bepaald percentage van de verdiensten van je referral. Dus zorg ervoor dat familie, vrienden en kennissen zich via jou link aanmelden!

Kijk nu op Geldverdienstar voor mee informatie over geldverdiene

Geen opmerkingen:

Een reactie posten